Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

A televízióról

Megalapítás, működtetés

2008. március 31-én kezdte meg mûsorsugárzását a Nagykállói Televízió. A média közmûsor szolgáltató révén, elsõsorban a Város eseményeirõl, történéseirõl tudósít.

Alappillére, a helyi információs szolgáltatásnak, amely egyedüli a helyi digitális mûsorszolgáltatásban. A televízió üzemeltetõje a Nagykállói Oktatási, Mûsorszolgáltató, Közmûvelõdési és Szociális Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. ( 4320 Nagykálló, Kállai Kettős tér 1.), megalapítója és közvetlen felügyeleti szerve pedig Nagykálló Város mindenkori Önkormányzata (4320 Nagykálló, Kállai Kettős tér 1.).

A Nagykállói Televízió kábelhálózaton a 623.25Mhz-en sugározza műsorát, amelyet város lakosságának több mint fele láthat. A televízió 4 óra saját gyártású, de adásnapokon több mint 8 óra összműsordiővel rendelkezik, amelynek gerincét, a hetente jelentkező hírmagazin adja. A nap 24 órájában Képújság szolgáltatást nyújt, amelyen lakossági és közérdekű hirdetéseket sugároz. 2008. július 6-tól az új műsorszerkezet is a helyi igényeknek megfelelően alakul.